(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 23.00 uur gealarmeerd voor een opmerkelijk verkeersongeval op de Schuttebeemd in Weert.

Een fietser was vermoedelijk tegen een boom gefietst en vervolgens gevallen. De man kwam vervolgens met zijn hoofd tussen de stoeprand en onderkant van de auto klem te zitten. Hij had de fiets nog tussen zijn benen liggen en kon geen kant uit.

De man werd ontdekt door buurtbewoners die afgingen op hulpgeroep in de straat. Volgens de buurtbewoners zat de man al 10 minuten klem voordat hij werd ontdekt.

De brandweer moest eraan te pas komen om de man uit zijn benarde positie te verwijderen. Met hydraulisch gereedschap wist de brandweer de man te bevrijden. De man was bij kennis en gewond geraakt aan zijn arm. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Video via Youtube

https://youtu.be/h8_hNC4i-J4