Knuffelbeer vliegdag bij MBC Weert

Jawel, alweer voor de 15e keer (!) organiseert Modelbouwclub Weert op zondag 23 juni een zogenaamde ‘Berenvliegdag’.

Alle kinderen die een knuffelbeer hebben mogen op deze dag langs komen om deze mee te laten vliegen in een modelvliegtuig. Anderssoortige knuffels, zoals apen, poppen, giraffen en leeuwen zijn natuurlijk ook welkom.

Vanaf 11.00 uur worden de toestellen uit de hangar gehaald en staan ze opgesteld op het veld aan de Hoogbosweg 12. Bij aankomst op het vliegterrein moet je eerst inchecken en word je verder begeleid naar het vliegterrein. Daar wordt een geschikt toestel aangewezen zodat je lievelingsknuffel comfortabel zijn luchtdoop kan krijgen.

De knuffels kunnen mee als piloot (erg stoer!) maar ook als passagier. Als de knuffels weer veilig geland zijn, krijgen ze ook nog een vliegbrevet als bewijs dat ze hebben gevlogen.

Voor wachtende kinderen heeft MBC Weert een schminckstand en een springkussen opgesteld. Ze hoeven zich dus niet te vervelen. Bovendien staat er een paar keer het zogenaamde ‘snoepjes droppen’ op het programma. Altijd leuk. En voor de mama’s en papa’s hebben we zowel natjes als droogjes.

Het veld van de MBC Weert is gelegen aan de Hoogbosweg 12 in Weert, nabij afrit 38 van de A2 (Weert Noord). Vanaf deze afrit is het veld duidelijk aangegeven met bordjes. Afstand afrit – vliegveld is ongeveer 1 km.

De entree is gratis, dus kom allemaal op 23 juni met je knuffel naar ons veld.

Meer informatie: www.mbcweert.nl.