Knuffelbeervliegen bij MBC Weert op zondag 2 juni

Kinderen Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 2 juni organiseert Modelbouwclub Weert de 17e editie van het knuffelbeervliegen. Alle kinderen zijn uitgenodigd om vanaf 10.30 uur met hun knuffels naar het ‘vlieg’veld aan de Hoogbosweg te komen, waar de knuffels een vlucht kunnen maken in een van de modelvliegtuigen van de clubleden.

Aan het begin van het vliegveld is een incheckbalie gemaakt, waar de tickets worden uitgedeeld en de kinderen door de juiste ‘vertrekhal’ worden begeleid naar het juiste vliegtuig. Hier kan de keuze worden gemaakt om de knuffel mee te laten gaan als piloot of passagier. Als het vliegtuig is geland kunnen de kinderen een vliegbrevet ophalen als bewijs dat hun knuffel heeft meegevlogen.

Voor wachtende kinderen staan er een schminckstand en een springkussen opgesteld en voor jong en oud zijn er drankjes en lekkernijen verkrijgbaar. De entree is gratis.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 2 juni 2024
  • Locatie: MBC Weert, Hoogbosweg 12 in Nederweert
  • Aanvang: 10.30 uur
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie