Komend weekend 15, 16 en 17 juni is het kermis in Tungelroy.

Op zaterdagavond zal wethouder Gabriëls om 18.30 uur de kermis openen met muzikale ondersteuning van de Baereliejers. Tevens is dan de prijsuitreiking van de kleur-en knutselwedstrijd, gemaakt door de leerlingen van de basisschool. vanaf 20.30 uur is er in cafe-zaal Kimpe Veld een optreden van de Experience band.

Naast verschillende kermisattracties zijn er nog verschillende extra activiteiten.

Kermiszondag

Op zondag is er naast de kermis om 17.00 uur een optreden van Nederlands jeugdkampioen goochelen Nigel Otermans. Tussen 15.00-16.00 uur is er voor de kinderen gratis schepijs. In cafe-zaal Kimpe Veld is er om 18.00 uur een optreden van duo voor de lol, waarna DJ Nicky de zondag afsluit.

Kermismaandag

Op kermismaandag zijn de vroege vogels al vanaf 10.00 uur welkom voor het matinee. Spek met eieren zullen niet ontbreken. Om 14.30 uur is er de smartlappen party waarna Dj Nicky vanaf 18.00 uur het podium betreedt

Verder staat er een groot springkussen en staat er op zondag en maandag een frituurwagen.