Heythuysen – (Foto’s/video) Zaterdag rond 0.30 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een chemische lucht, die waarneembaar was bij een loods aan de Kouk in Heythuysen.

Voorbijgangers hadden een chemische lucht waargenomen en waarschuwden de politie. De politie vertrouwde het niet helemaal en kwam uit bij een aantal afgeloten ruimtes. De brandweer werd opgeroepen om metingen te verrichten.

Intussen was ook de sleutelhouder gearriveerd die de hulpdiensten toegang gaf tot de ruimtes in de loods. Na een grondige inspectie van de loods en omgeving door de brandweer, ondersteund door politie en een Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) werd er niets aangetroffen in de loods en omgeving.

De ‘chemische lucht’ die de voorbijgangers hadden waargenomen was mogelijk de geur van de bloemen en struiken naast de loods.

Video via Youtube

https://youtu.be/FHBtVpq7S6o

1 REACTIE

  1. Prachtig, het dringt steeds verder door bij de burger dat verdachte chemische geuren, amandellucht of wietlucht gemeld kunnen worden. dat daar missers tussen zitten logisch toch. Maar elke keer dat het wel raak is vergoed dat de missers dubbel en dwars.
    Blijven melden dus en dat kan ook anoniem. Anoniem Melden 0800 7000

Comments are closed.