Noodnummer 112 onbereikbaar

Update – Wie maandagmiddag de ambulancedienst, brandweer of politie nodig heeft kan ze niet waarschuwen via 112. Er is een landelijke storing gaande. Ook het nummer van de politie 0900-8844 zou niet bereikbaar zijn.

De politie wordt gevraagd om naar openbare gebouwen te gaan en daar middels het C2000-systeem paraat te staan. Mensen die met 0900-8844 contact willen opnemen, dienen het contactformulier op www.politie.nl incl. telefoonnummer in te vullen. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Heb je acuut hulp nodig?

– ga naar dichtstbijzijnde politiebureau of brandweerkazerne.
– er is meer politie op straat te vinden, spreek hen aan.
– ga – indien mogelijk- zelf naar ziekenhuis.

Tijdelijk noodnummer

Voor spoedeisende zaken kun je bellen naar: 088 168 97 89.

NL-Alert

Inmiddels is er ook een NL-Alert verstuurd.

Update 21.13

Het telefoonnummer 112 is weer bereikbaar.