(Foto’s) Donderdag rond 17.40 uur is de brandweer gealarmeerd vanwege een stormschade melding in het dorp Laar.

Op de Schonkenstraat was tijdens een korte regenbui en stevige wind een boom omgewaaid. De boom blokkeerde de weg. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de boom in stukken gezaagd. Intussen arriveerde ook een groenaannemer die door de gemeente Weert was ingeschakeld. Het bedrijf ondersteunde de brandweer bij de zaagwerkzaamheden.

Naast de omgewaaide boom werd geconstateerd dat een andere boom scheef stond en deze op een woning dreigde te vallen. Ook deze boom is omgezaagd.

3 REACTIES

  1. Dat groepje bomen op de hoek Schonkenstraat- Schonkenweg staat geen enkel woonhuis in de weg. Opa keek zo blij omdat hij dit samen met zijn kleinzoon aanschouwde, een boom van 60jaar is ook indrukwekkend om om te zien liggen zeker over een weg. De rukwinden vanmiddag met het onweer wat ons stadje schampte was ook onverwacht krachtig en door de neerslag van gisteren en vandaag ruim 20 liter per m² is de bodem sompig er zijn daardoor weer diverse bomen omgegaan.

Comments are closed.