Opbouw Foodstock in Stadspark

(Foto’s) Weert maakt zich weer op voor een gezellig (lang) weekend. Naast de Stadstriatlon en alle festiviteiten er omheen keert ook de Foodstockkaravaan terug naar Weert.

Het Stadspark wordt momenteel in gereedheid gebracht tot een knus festivalterrein. Komend weekend kun je er weer gaan genieten van een hapje, drankje en muziek. Met een aanbod van ruim 20 foodtrucks met Surinaams, Vietnamees, Spaans, Mexicaans, Aziatisch en nog veel meer kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast is er gezorgd voor een gevarieerd muziekprogramma met veel verschillende stijlen.

Openingstijden

Vrijdag 7 juni: 16:00 – 0:00 uur
Zaterdag 8 juni: 14:00 – 0:00 uur
Zondag 9 juni: 12:00 – 0:00 uur
Maandag 10 juni: 12:00 – 21:00 uur

Bekijk een impressie van de opbouw donderdag.