(Foto’s) Al enige tijd is Prinsenstal Vastgoed bezig met het strippen van het voormalige UWV gebouw op de hoek Emmasingel / Maaspoort. Deze week kunnen ze starten met de bouw en transformatie naar 28 unieke loftwoningen / appartementen.

Wat gaan ze creëren

In het gestripte complex worden loftwoningen gerealiseerd met zoveel mogelijk behoud van authentieke elementen van het huidige pand. Het moet een plek worden waar bewoners zich thuis voelen, op hun gemak zijn en met veel plezier hun dag beginnen én eindigen. Loft28 draait volgens de initiatiefnemers om fijn wonen en met het centrum van Weert als huiskamer ligt de dag voor je.

Doelgroep

De lofts in Loft28 moeten de ideale woon- en leefplek worden voor mensen die graag een actieve rol willen spelen bij het inrichten van hun eigen leven en het heft in eigen handen nemen, dus ook van hun woonomgeving. De open lofts geven je dan ook de vrijheid om zelf creatief om te gaan met de ruimte.

Ben jij starter, single, met z’n tweeën of gepensioneerd en wil jij wonen en leven waar het gebeurt? Dan is Loft28 misschien een leuke kans voor jou. Geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag alle informatie vinden op www.loft28weert.nl.