Bermbrandje op Maarheezerhuttendijk

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Donderdag mocht de brandweer opnieuw aantreden voor een natuurbrand.

Op de Maarheezerhuttendijk woedde rond 16.20 uur een bermbrandje. Het brandje werd ontdekt door een voorbijganger. Samen met een andere voorbijganger wisten ze het brandje in de kiem te smoren met een brandblusser die een van hen in de auto had liggen.

Er werden een SIV en tankautospuit gealarmeerd om het brandje te bestrijden. Eenmaal ter plaatse was het vuur snel onder controle. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer, maar inmiddels weer vrij.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie