Eerste Beekfieëst in Leveroy

Leveroy – Op zaterdag 24 augustus is het dan zover: Het eerste Beekfieëst in Leveroy. Een uniek evenement voor jong en oud tussen 13.00 en 01.00 uur.

Overdag zullen er grappige en gezellige activiteiten gaan plaatsvinden rondom de Spitsbeek en aansluitend volgt een spetterend Beekfiëest in de feesttent met o.a. DJs FatGuys en DJ Lempke.

Programma en activiteiten

Fiets ‘m der in!
Wie heeft er vroeger niet naar gekeken? Het spelprogramma ter land, ter zee en in de lucht! Wie trekt er het het snelste aan de bel en mag zich een jaar lang de winnaar van Fiets ‘m der in noemen?! Wie mag met de prijs naar huis van de origineelste fiets? En wie mag zich een jaar lang voorbereiden om zich te herstellen van de pechprijs?

Touwtrekken
Touwtrekken met teams aan beide zijden van de Spitsbeek. Welk team houdt de voeten droog?

Koeschijten
Levert de koeienvlaai jou de hoofdprijs op!? Er is een stuk weiland opgedeeld in vakken. Je kan vervolgens lootjes voor één of meerdere vakken kopen. Legt de koe zijn vlaai (niet slechts een losse keutel) in jouw vak dan ben je de gelukkige winnaar van de hoofdprijs.

Schijt de koe op meerdere vakken dan zal de hoofdprijs tussen de eigenaren van deze vakken worden verdeeld (beslissing is aan de “schijtrechter”).

Inschrijven
Meedoen? Leuk! Om je in te schrijven stuur aub een email aan: [email protected]

Kaarten
Kaartjes zijn vanaf 19 juli verkrijgbaar bij Café Oad Leivere.

Meer informatie is te vinden via: http://spitsbeek.nl/.