Kaartverkoop DeBuut gestart

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

De verkoop van de 14e DeBuut-avond van V.V. de Schaopkes is weer gestart. Dit jaar heeft de organisatie weer toppers uit Limburg en Brabant weten te strikken.

De volgende buuttereedners zullen deze avonden voor jullie optreden; John van Bilsen Bas van Neer, Henrie van Geneygen, Hans Verbaarschot, Frank Schrijen en natuurlijk Berry Knapen. Kapel Vae Same zorgt ook dit jaar weer voor de muziek en Charlie Wijen zal het geheel aan elkaar praten.

Net als vorig jaar wordt de avond vol plezier weer gehouden in Gemeenschapshuis Groenewoud, gelegen aan de Kesselstraat 28 in Weert. De avonden vinden plaats op vrijdag 13 december en zaterdag 14 december 2019. Per avond worden er 300 kaarten a 12,50 euro per stuk verkocht.

Indien een avond is uitverkocht wordt dit via de facebookpagina en mail bekend gemaakt. Kaarten afhalen kan eenmalig op zaterdag 19 oktober tussen 11.11 uur en 13.11 uur bij café De Tramhalte Maasstraat 46, 6001 ED Weert. Niet opgehaalde kaarten gaan in de vrije verkoop op de bekende voorverkoop
adressen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie