Panningen – Update 11.15u – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn maandagavond rond 22.00 uur gealarmeerd voor een woningbrand in Panningen.

Aan de Zelen woedde een uitslaande brand in een woonboerderij. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak.

Bij de brand raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is met eerste en tweede graads brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden. Inmiddels is het sein ‘brand meester’ gegeven. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Update 23.34u: bij de brand is geen asbest vrijgekomen. De omgeving wordt wel afgezet in verband met instortingsgevaar.

Update 0.05u: De politie heeft drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het ontstaan van een woningbrand.

Update 11.15u:
De politie heeft gisteravond een 20-jarige man uit Peel & Maas aangehouden. Later op de avond werden nog twee jongens van 16 en 17 jaar uit Peel & Maas aangehouden. De politie gaat uit van brandstichting en stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht en de betrokkenheid van de verdachten. De 20-jarige man is gewond geraakt bij de brand. Hij is met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie vraagt voor haar onderzoek aan getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze brand zich bij de politie te melden. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem melding worden gemaakt bij M. via telefoonnummer 0800-7000.

Video via Youtube

https://youtu.be/LDfmqFeBRtc

2 REACTIES

  1. Was dit een drugspand? Of gaat het om een bewoner die het leven zuur werd gemaakt door drie personen?

Comments are closed.