Gezellige braderie in beeld

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) Vrijdag vond in het centrum van Weert de 45e editie van de braderie plaats. Ook dit jaar was het een gezellige editie.

De weergoden waren vandaag goed gezind, dus voor zowel de marktkooplui, ondernemers en bezoekers was het goed toeven. In de winkelstraten, waaronder ook de Maaspoort, stonden tientallen kraampjes opgesteld met een keur aan producten.

Op de Markt speelde het seniorenorkest van het Rick dat voor een extra gezellig sfeertje zorgde. Voor vanavond staat nog de ‘Nacht van de Braderie’ op het programma. Bij Theater de Huiskamer (St. Raphaelpad), op de Markt en Langpoort staat live-muziek op het programma. Dat belooft nog een gezellige avond te gaan worden.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).

[nggallery id=’8124′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie