Giocoso geeft Farewell Concert

Giocoso brengt op zondag 4 augustus 2019 in thuisstad Weert eenmalig haar complete wedstrijdrepertoire voor de European Choir Games in Zweden ten gehore.

Aan de vooravond van de reis naar Gothenburg laten de meiden aan de thuisblijvers horen dat zij klaar zijn voor vertrek. Het concert, met kamermuziek tot religieuze stukken, vindt plaats in de Paterskerk, Biest 43 te Weert.

Van 6 tot en met 11 augustus vertegenwoordigt Giocoso Weert, Limburg én Nederland tijdens het kampioenschap voor koren in het Zweedse Gothenburg. Giocoso, onder leiding van dirigente Rita Scheffers, heeft zich als enige Nederlandse koor voor deze internationale wedstrijd gekwalificeerd. Met het concert in de Paterskerk willen de meiden laten horen met welke repertoire zij de Zweedse podia zullen betreden.

Het Farewell Concert vindt plaats in de Paterskerk aan Biest 43 in Weert en begint om 14.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kaartjes reserveren kan via [email protected]. Meer informatie over het concert en de deelname aan de European Choir Games is te vinden op www.giocoso.skgweert.nl.

De deelname aan het kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Weert, Provincie Limburg, VNK Limburg en alle donateurs via Voordekunsten.nl.