Oude Passat in de prak

112 Algemeen Weert 7 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) Donderdag heeft omstreeks 16.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de Suffolkweg Zuid.

Ter hoogte van de T-splitsing met de Princenweg was een bestelbus, komende uit de richting van de Princenweg, tegen een personenauto, die op de Suffolkweg Zuid reed, gebotst. De inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De voertuigen liepen blikschade op en moesten worden afgesleept door een berger. Ondanks dat er geen sprake was van letsel had de bestuurder van de personenauto wel pijn. Zijn Volkswagen Passat uit 1986 had een grote emotionele waarde en waarschijnlijk is de auto onherstelbaar beschadigd geraakt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
7 reacties