Levensloopbestendige woningen

Artist impression

Nederweert – De eerste woningen in het woningbouwplan De Heerlijckheid in Nederweert zijn verkocht. Vanuit de markt wordt ook positief gereageerd op de levensloopbestendige woningen die binnenkort in verkoop gaan. . Op 8 juli is er van 18.30 tot 20.00 uur een informatieavond betreft de levensloopbestendige woningen en vrijstaand geschakelde woningen op locatie aan de Alexiastraat in Nederweert.

Heerlijck wonen aan het kanaalpark

Het nieuwbouwplan De Heerlijckheid is gelegen aan het kanaalpark langs de Zuid Willemsvaart en omvat 13 royale woningen bestaande uit vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. De parkwoningen zijn ontworpen door CroonenBuro5 en vormen een stedenbouwkundige eenheid met een tweezijdige oriëntatie (twee voorgevels) zonder daarbij het individuele karakter te verliezen.

Eerste gasloze woningen in Nederweert

De woningen worden zonder gasaansluiting gerealiseerd. Dit betekent dat de woningen verwarmd worden middels een warmtepomp in plaats van een cv-ketel. Energie wordt grotendeels opgewekt door pv-panelen die op het dak van de verdieping worden geplaatst. Bijkomend voordeel is dat de woningen zijn voorzien van vloerverwarming en het systeem optioneel gebruikt kan worden voor koeling.

Informatieavond maandag 8 juli

Je wordt uitgenodigd voor de informatieavond maandag 8 juli a.s. tussen 18.30 en 20.00 uur op de locatie van het nieuwbouwplan aan de Alexiastraat. Tijdens deze avond wordt je geïnformeerd betreft de levensloopbestendige woningen en vrijstaand geschakelde woningen in de Heerlijckheid. Er wordt gezorgd voor een leuke sfeer, een drankje en een lekker ijsje!

Interesse in deze woningen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.heerlijckwonen.nl en blijf als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen. Meer informatie is te vinden op www.heerlijckwonen.nl en facebook.com/deheerlijckheid. Verkopende makelaars zijn Dwars Makelaars bv en Woon Totaaladvies BV.