Mieke Marechal volgt Piet Scholten op

Algemeen Human interest Politiek Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Raadslid Piet Scholten van DUS Weert zal binnenkort verhuizen naar Nederweert. Door deze verhuizing zal Piet per 19 juli aanstaande zijn raadslidmaatschap in de gemeente Weert beëindigen.

“In de periode dat Piet raadslid was viel zijn expertise op het gebied van financiën binnen DUS Weert op. Met weinig woorden kan hij helder omschrijven hoe de financiële vlag bij de gemeente Weert erbij hangt. Iets waarover hij menig keer zijn zorgen heeft uitgesproken. Piet blijft lid van DUS Weert en zal hij als steunfractielid zijn steentje blijven bijdragen”, aldus de fractie van DUS Weert en het bestuur. Ze bedanken hem voor z’n inzet.

Met het vertrek van Piet is de procedure tot opvolging gestart. Mieke Marechal, actief als commissielid voor DUS Weert gaat Piet opvolgen. Wanneer alle formaliteiten in orde worden bevonden zal Mieke tijdens de raadsvergadering in september aanstaande worden beëdigd.

3 juli aan het einde van de raadsvergadering neemt de gemeenteraad afscheid van Piet Scholten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie