Nieuwe single Hillbilly Moonshiners

Plaats een reactie

Aan de vooravond van een volle festival zomer brengen The Hillbilly Moonshiners vandaag de nieuwe single Nothing Breaks Like A Heart uit. De band is deze zomer onder meer te zien op Zwarte Cross Festival en Sziget Festival, en doet diverse podia in heel Europa aan.

De snoeshanen van The Hillbilly Moonshiners verbluegrassen waar ze zin in hebben. Van Beyoncé’s Single Ladies en Michael Jackson’s Black or White tot je favoriete Justin Bieber en Katy Perry hits; alles wordt ondergedompeld in een Louisianaans moeras en komt er druipend van de honkytonk weer uit. Met meer dan 300 shows door heel Europa achter de kiezen is The Hillbilly Moonshiners uitgegroeid tot een graag geziene gast op de internationale podia en festivals. Dus, sla die zelfgebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als toen in de Summer of ’69!

Vandaag verschijnt de nieuwe single Nothing Breaks Like A Heart, een bewerking van de wereldhit van Miley Cyrus en Mark Ronson uit 2018. Voor de opnamen van de single werkte de band onder meer samen de Amerikaanse producer Troy Glessner, Hans Reinders van The Pit Studio en Nick Jongejan. De video werd opgenomen op een manege in de omgeving van Nederweert.

> Beluister: https://hbms.fanlink.to/NBLAH

Videoclip via Youtube

https://youtu.be/GpSaS7BJxcQ

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie