Onderdelen finale Sterkste Man van NL

Dit jaar zal de finale van de Sterkste Man worden gehouden in Weert. Op 7 juli zullen 12 finalisten uitmaken wie de titel ‘Sterkste Man van Nederland 2019’ mag dragen. Het gehele evenement zal op elke zaterdagavond in september op RTL7 uitgezonden worden.

Tijdens dit kampioenschap zullen er 6 verschillende officiële onderdelen uitgevoerd worden zoals vrachtwagen trekken, atlas stones, laad en loop onderdelen, auto’s tillen etc. Het deelnemersveld bestaat uit 12 toppers van Nederland, gekwalificeerd middels voorrondes.

In de wandelgangen word er gesproken over 5 topfavorieten: Alex Moonen, Enzo Tauro, Kelvin de Ruiter, Johan Langhorst en Teun Moors. Plaatselijke toppers zoals Alex Moonen (titelverdediger uit Schinveld) en Teun Moors, woonachtig in Weert, zullen hier natuurlijk de belangrijkste troeven zijn om de titel ‘Sterkste Man van Nederland 2019’ te pakken.

Het beloofd zeker een spannend spektakel te worden op zondag 07 juli op de Markt in Weert

Aanvang: 13.00 uur en de entree is gratis.
Locatie: Markt
Meer info te vinden op: www.nksterksteman.nl

Finalisten

1. Alex Moonen – Schinveld (L)
2. Kelvin de Ruiter – Surhuisterveen
3. Teun Moors – Weert
4. Johan Langhorst – Sneek
5. Vlad Buda – Utrecht
6. Bart Marcelissen – Horst
7. George Sulaiman – Almere
8. Enzo Tauro – Schinveld (L)
9. Joost Heutinck – Spakenburg
10. Kevin de Jong – Wilnis
11. Angelo v/d Pas – Delft
12. Henk Vonk – Drachten

Onderdelen

1. Truck Pull (Vrachtwagen trekken)
2. Bakstenen tillen
3. Deadlift auto
4. Atlas stones (Stones of strenght tot 180 kg)
5. Medley
6. Yoke race (Koeienrace)