Pluim voor KVW Leuken

Foto via: Marga van Lierop

Tijdens de slotavond van een geweldige week kindervakantiewerk in de wijk Leuken stond KVW Leuken en mooie verrassing te wachten.

Uit handen van Marga van Lierop kreeg KVW Leuken een Passend Onderwijs Pluim (POP) overhandigd. KVW Leuken krijgt deze pluim omdat zij zich al jaren inzetten om ook kinderen met een beperking een onwijs leuke gezellige week te bezorgen. Gewoon meedoen waar kan en aanpassen wanneer nodig. Niks is teveel en altijd 10 stappen vooruit gedacht.

“Dat vind ik nou nog eens een goed voorbeeld van hoe het ook kan! Niet denken in beperkingen maar in mogelijkheden! Daar kunnen nog heel veel scholen, verenigingen en mensen een voorbeeld aannemen. Namens heel veel ouders DANKJEWEL!”, aldus Marga.

Over POP

De pluim wordt uitgereikt door ouders die blij zijn met de kans die er geboden wordt aan hun kind om te leren en te groeien bij scholen, maar ook met bijvoorbeeld zwem-, dans-, of sportscholen, verenigingen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, gastouders of in dit geval Kindervakantiewerk. Aan organisaties en mensen die mogelijkheden zien en scheppen.