Snelste eend maakt Jan van Weert blij

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Tijdende Duckrace van JCI Weert werd ook een business edition georganiseerd. De eend van PMA Security uit Haelen kwam als eerste over de finish en dat betekende goed nieuws voor turn- en gymnastiekvereniging Jan van Weert.

PMA Security had Jan van Weert opgegeven als goed doel en dus mocht de Weerter verenging een mooie cheque in ontvangst nemen. Woensdag werd de cheque overhandigd in gymzaal Molenveld in de wijk Fatima. Tijdens de les kreeg de winnende eend een ere-ronde waarna de cheque van 750 euro aan Jan van Weert werd overhandigd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie