Auto en scootmobiel botsen

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Maandag rond 15.30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Kessenichstraat in Weert.

Op de kruising Schuttebeemd / Kessenichstraat waren een auto en scootmobiel tegen elkaar gebost. Een man en een vrouw reden met hun scootmobiel achter elkaar over de kruising. Echter zag de vrouw in de scootmobiel een naderende auto van rechts over het hoofd. De vrouw in de scootmobiel kwam na de botsing ten val. Een buurtbewoonster bood eerste hulp en waarschuwde de hulpdiensten.

De bestuurster van de scootmobiel is met lichte verwondingen overbracht naar het ziekenhuis. In de auto was een flinke kras ontstaan ten gevolge van het ongeval. De politie ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval. De auto kon nadat de gegevens waren uitgewisseld de weg vervolgen. De scootmobiel is door de politie naar huis gebracht.

[nggallery id=’8254′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie