Flinke schade bij botsing in Nederweert

Nederweert – (Foto’s) Woensdagochtend heeft op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert een verkeersongeval plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde rond 8.00 uur op de kruising bij het A2-viaduct tussen Nederweert en Weert. Een auto kwam uit de richting van Weert en botste tegen een vrachtwagen die vanaf de afrit de Randweg Zuid op wilde rijden. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De vrachtwagen kreeg een klapband en de auto liep flinke schade op aan de voorzijde. De bestuurster van de auto is uit voorzorg nagekeken door ambulancepersoneel, maar ze was er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

De auto is afgesleept door een berger. De vrachtwagen is ter plaatse gerepareerd. De politie ondersteunde ter plaatse bij het invullen van de schadeformulieren. Een van de twee betrokkenen is door rood gereden, maar wie is onbekend.