Nederweert – (Foto’s) Woensdagochtend heeft op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert een verkeersongeval plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde rond 8.00 uur op de kruising bij het A2-viaduct tussen Nederweert en Weert. Een auto kwam uit de richting van Weert en botste tegen een vrachtwagen die vanaf de afrit de Randweg Zuid op wilde rijden. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De vrachtwagen kreeg een klapband en de auto liep flinke schade op aan de voorzijde. De bestuurster van de auto is uit voorzorg nagekeken door ambulancepersoneel, maar ze was er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

De auto is afgesleept door een berger. De vrachtwagen is ter plaatse gerepareerd. De politie ondersteunde ter plaatse bij het invullen van de schadeformulieren. Een van de twee betrokkenen is door rood gereden, maar wie is onbekend.

3 REACTIES

  1. De Ringbaan Noord in Weert, en de Randweg Zuid in Nederweert zijn de wegen met het grootste verkeersaanbod in deze regio.
    De verkeerslichten op beide wegen zouden nog veel meer op elkaar aan gepast moeten worden.
    Verder zou op deze wegen een max snelheid van 70 moeten gelden net als op de Ringbanen van Weert.

  2. Volgens mij ben je de roermondseweg vergeten, kun je misschien toelichten waarom de verkeerslichten nog beter op elkaar afgestemd moeten zijn.
    en waarom er een max van 70 km buiten de bebouwde kom moet zijn.

Comments are closed.