Overval op Aldi supermarkt

Update 10.50u – (Foto’s/video) Woensdagochtend heeft er een overval plaatsgevonden op de Aldi supermarkt aan de St. Jobplein in Weert.

De overval vond plaats rond 6.00 uur. De politie is ter plaatse en is bezig met een onderzoek. Er zouden 2 daders betrokken zijn die op de vlucht zijn geslagen.

Het is onbekend of de daders buit hebben gemaakt. Er is niemand gewond geraakt, maar het personeel is wel flink geschrokken.

Burgernet

Er is een Burgernet-bericht verstuurd met het volgende signalement: 2 daders, getint, circa 20 jaar oud, oud trainingspak met zwart blauwe strepen, licht grijze schoenen, zwarte rugzak, Aldi tas. Heb je meer informatie? Bel dan 112.

Update 07.57u

De politie heeft één verdachte aangehouden op de St. Jobstraat. Deze verdachte had zich verscholen in een steeg tussen de Braakstraat en Drieslagstraat. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte. Hiervoor is opnieuw een Burgernet-bericht verstuurd. De tweede verdachte is ook ongeveer 20 jaar oud en draagt een blauwe jurk. De politie vraagt nadrukkelijk om de verdachte niet zelf te benaderen, maar om direct 112 te bellen.

De wijk is momenteel ‘afgesloten’. Op iedere hoek van de straat in de omgeving van de Braakstraat staat momenteel een politiepatrouille. Bewoners die de wijk verlaten worden gecontroleerd.

Update 10.50u

Ook de tweede verdachte is opgepakt. Beide verdachten waren 19 jaar oud.

Lees het Burgernet-bericht

https://www.burgernet.nl/burgernet/3078348

Video via Youtube

https://youtu.be/WUnYsrPx7ws