Eerste LEF Foodfestival in Neer

Neer – Op zondag 25 augustus presenteren gepassioneerde foodondernemers uit Limburg met trots hun bourgondische producten op het LEF Foodfestival.

Bezoekers kunnen van 12.00 tot 18.00 uur op de Doorbrand 2 in Neer middels proeverijen, kookdemonstraties en workshops genieten van topproducten uit eigen regio. Ook zijn er op het Foodfestival voor kleine prijzen diverse regionale lekkernijen te koop en is er aan (smakelijke) animatie voor de kinderen gedacht. Een Limburgse foodbeleving ten top!

Op zondag 25 augustus vindt de eerste editie van het gratis LEF Foodfestival plaats. Het festival staat volledig in het teken van LEF – Liefde, Emotie en Food – en wordt georganiseerd op locatie bij Proeflokaal Limburg in Neer. Het LEF Foodfestival is een initiatief van vijftien regionale foodondernemers die consumenten uit de regio graag willen laten zien wat er in hun eigen omgeving allemaal wordt geproduceerd.

Naast de bedrijven ondersteunen gemeente Leudal en Rabobank het evenement vanuit hun speerpunten ‘buitengebied in beweging’ en ‘No Food Waste’. Beide partijen zijn ook aanwezig op het LEF Foodfestival. De organisatie nodigt iedereen van harte uit om op zondag 25 augustus van 12.00 tot 18.00 uur topregionale producten te komen beleven. De toegang is gratis.

Limburgse foodbeleving

Een bezoek aan het LEF Foodfestival staat garant voor een middag boordevol uiteenlopende foodactiviteiten in een sfeervolle ambiance. Van live cooking tot workshops, van interessante presentaties tot een quiz en van foodtrucks tot diverse proeverijen… Laat u verrassen tijdens een middag Limburgse foodbeleving ten top!

In samenwerking met Kerngezond wordt er op het LEF Foodfestival (smakelijke) animatie voor kinderen aangeboden. Ook is er een speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken. Bij het melkveebedrijf dat aan de overzijde van het festivalterrein is gelegen, kunnen bezoekers kennismaken met de basis van veel foodproducten. Het boerenbedrijf opent haar deuren van 12.00 tot 17.00 uur.

Locatie: Proeflokaal Limburg, Doorbrand 2, 6086 PK Neer
Tijd: 12.00 tot 18.00 uur
Entree: Gratis (vrijwillige bijdrage)

Meer informatie over het LEF Foodfestival met o.a. alle deelnemers, activiteiten en workshops is te vinden op www.limburglef.nl of de Facebookpagina Limburg LEF.