Coaching doe je 2Gether

Ben jij tussen de 18 en 28 jaar en wil je graag iets voor een jongere betekenen? Dan is Punt Welzijn op zoek naar jou! Punt Welzijn probeert mensen het beste uit zichzelf en elkaar te laten halen. Daarom worden bij Coaching2Gether jongeren gecoacht om hun persoonlijke leerdoelen te behalen.

Als coach bij Coaching2Gether ben jij iemand met een voorbeeldfunctie voor een jongere. Je hebt wekelijks contact met de jongere en samen gaan jullie aan de slag met de persoonlijke leerdoelen. Dit kan zijn: motivatie, vrijetijdsbesteding, positief zelfbeeld en het ontwikkelen en bevorderen van de zelfredzaamheid. Zo kun je tijdens de coachuren leuke en leerzame spelletjes samen spelen, praktisch aan de slag gaan of je bent een luisterend oor. Positiviteit en plezier staan voorop bij Coaching2Gether.

Voordat je gekoppeld wordt aan een jongere leren we jou graag kennen. We kijken samen naar jouw kwaliteiten, beschikbaarheid en interesses. Dit matchen we vervolgens aan een jongere. Met bepaalde regelmaat komen we met alle coaches samen voor overleg, deskundigheidsbevordering of intervisie. Daarnaast zijn de projectcoördinatoren er voor vragen en ondersteuning. De coaches zijn zowel vrijwilligers of stagiaires. Coachen doen we samen, Coaching2Gether!

Wil jij graag iets voor een jongere betekenen? Neem voor meer informatie of een kennismaking contact op met Imke Gijsen via 0633178342 of [email protected] Of neem een kijkje op onze website www.puntwelzijn.nl.