Foto: ook een flesje voor WdG

Ell – Inmiddels is bekend wie de afzender is van de flessenpost die de afgelopen weken op diverse locaties in Ell en Weert is opgedoken.

De afzender van de flessenpost is de organisatie van het evenement Preuf en bELLaef. Letters en woorden op de brieven vormen samen “Het thema is: Cruise”. Hiermee heeft de organisatie op een ludieke manier haar thema bekend gemaakt voor haar evenement dat zal plaatsvinden op zondag 3 november.

BMV Ellenhof zal op deze dag worden omgetoverd tot cruiseschip Ellenhof. Het schip zal aanmeren op het Scheijmansplein te Ell. Het schip heeft diverse ruimtes waaronder een feestzaal, café, huiskamer en ook de machinekamer is gedurende deze dag toegankelijk. Daarnaast heeft het schip een plek waar ouders hun kinderen onbezorgd kunnen laten spelen.

Gedurende de dag kan in de diverse vertrekken van het schip en in de Heilige Antonius Abt kerk worden genoten van onder andere Jan Schroën, sopraanzangeres Maaike Hupperetz, LOS, koor Join Us en dans. Daarnaast zal fanfare Ellona voor dit evenement een bigband, Limburgse fiëstbend, koperensemble en saxofoonensemble oprichten. Dit alles kan worden beleefd terwijl heerlijke hapjes en drankjes kunnen worden geproefd.

De kaartverkoop start op zondag 1 september om 12:00 uur. Wees er snel bij want OP=OP. Deze week zal op de facebook- en instagrampagina van het evenement een actie worden gestart waarbij nog vóór de start van de kaartverkoop alvast 2 kaarten kunnen worden gewonnen.

Meer informatie over het evenement en de kaartverkoop is te vinden op:
www.facebook.com/PreufenBelleaf
www.instagram.com/preufenbellaef

1 REACTIE

Comments are closed.