Na het grote succes van Koningsdag & nacht evenementen in het stadspark hebben de organisaties Diep Events en Be Part Events besloten om terug te keren naar het stadspark met een driedaags programma voor Weert kermis. Dit onder de noemer Weert Kermis Stadspark Weekender. Dus er komt nog een ‘kermisplein’ erbij waar je feest kan vieren.

Vrijdag I Feest Fabrique Kermis 馃帀

Op de vrijdag zal vanaf 20:00 het concept Feest Fabrique neerstrijken in het stadspark. De avond zal in het thema staan van feest, confetti, opblaasdieren, meters bier en feest dj’s.

Zaterdag I Diep Showcase 馃攰

Op zaterdagavond vanaf 20:00 zal het concept Diep zijn aantrede doen in het stadspark.

Zondag I Bands in the Park 馃

Op de zondag avond vanaf 17:00 treedt de band DAVINCI op en is iedereen welkom voor een biertje!

Entree voor alle dagen is gratis. Meer informatie is te vinden via: https://www.facebook.com/events/385091748843992/.

7 REACTIES

  1. Tja. . . . wat moeten de cafes in de binnenstad nu hier van vinden. .. .. . hoort het niet in de binennstad plaats te vinden in plaats van in een PARK? ? ??? ?? ?

  2. voorheen altijd bij theater huiskamer;; nu in stadspark… wat is het probleem?? alleen andere locatie.. en de jeugd heeft iets om te kiezen.

  3. Ben hier GEEN voorstander van. Je laat een externe organisatie meeteren op een evenement wat succesvol op zichzelf is. Daarnaast is deze locatie ook nog eens afgezonderd van de kermisroute (waarbij je over het St. Raphaelpad nog wel kon zeggen dat dit de ‘kermisroute’ zou zijn)

    Elke euro uitgegeven in het stadspark kan niet in Weerter horeca of op de kermis uitgegeven worden, en dat terwijl daar mijn inziens toch de essentie en kracht van de Weerter kermis ligt!

  4. As de entree v没r niks es….m么t 没t 没m 没t rendabel te make flink gezo毛pe weare!
    De zo毛pers betale 没t gel芒ch dus…!! M猫t me盲ters beer……

Comments are closed.