2 ruimtes Poort van Limburg verkocht

Sinds de oplevering van de Poort van Limburg in 2012 staan de commerciële ruimtes leeg. Maar er is een kentering gaande.

Eerder werd al bekend van Land van Horne zich gaat vestigen in een van de grotere commerciële ruimtes van het bedrijfsverzamelgebouw. Maar er waren ook nog een drietal kleinere ruimtes beschikbaar die nooit in gebruik zijn genomen. Voor twee van deze kleinere commerciële ruimtes gelegen aan de Beekpoort heeft de gemeente Weert nu kandidaat kopers gevonden.

Het gaat om Beekpoort 4. Een ruimte van 35 m². De kandidaat koper van deze ruimte heeft het voornemen om hier een adviesbureau onder te brengen. Dit bureau adviseert in maatwerk interieurs voor huizen, winkels en kantoren. De andere ruimte is gevestigd aan Beekpoort 72 en dit betreft een commerciele ruimte van circa 91 m² groot. Deze kandidaat koper wil hier een adviesbureau voor mediation onderbrengen.

De panden wordt op 1 september 2019 overgedragen aan de nieuwe eigenaren.