Leerlingen naar huis vanwege hitte

Algemeen Weert 8 reacties 1 min. leestijd

Update – In het zuiden van Nederland is de derde hittegolf van deze zomer een feit. Dat merken ze ook bij de Philips van Horne in Weert.

De temperatuur in het schoolgebouw was zo hoog opgelopen dat werd besloten om de leerlingen om 11.45 uur naar huis te sturen. Tevens is er voor de komende dagen een tropenrooster ingesteld. Bij de andere middelbare scholen Het College en Het Kwadrant is er geen tropenrooster van kracht.

Bij de Philips van Horne wordt woensdag en donderdag een 30-minuten rooster gehanteerd. Het 7e lesuur (na 12.35 uur) komt te vervallen. Afhankelijk van de temperatuur in het schoolgebouw zal de school donderdag beslissen welk rooster ze vrijdag hanteren.

Update

Het Kwadrant gaat ook over op het tropenrooster. De leerlingen worden om 14.00 uur naar huis gestuurd. Morgen en overmorgen wordt er les gegeven volgens het 40-minutenrooster. Ook dan zijn de leerlingen om 14.00 uur klaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
8 reacties