Vertraging door capaciteitsprobleem

Algemeen Weert 9 reacties 1 min. leestijd

Update – Bewoners van appartementen aan de Smeetspassage hebben hun ongenoegen geuit over de herinrichting bij de Smeetspassage. De werkzaamheden hebben namelijk flinke vertraging opgelopen en daardoor kunnen de bewoners hun parkeerkelder niet bereiken.

Deze week ging het project de 10de week in. Volgens de planning had de herinrichting op 12 juli 2019 al voltooid moeten zijn. “Misschien een archeologische vondst of een reeds lang uitgestorven gewaand insect dat plotseling in Weert weer opduikt? Neen, niets van dat alles, gewoon… de werken lopen uit”, aldus een cynische buurtbewoner. De bewoners zitten al 10 weken in de overlast en kunnen nu al 9 weken geen gebruik maken van hun parkeergarage.

Volgens een woordvoerder van de gemeente Weert is een capaciteitsprobleem bij de aannemer de oorzaak. Het is lastig om aan goede vakmensen te komen.

De aannemer heeft overigens deze week de werkzaamheden hervat. De gemeente gaat er vanuit dat de overlast snel voorbij zal zijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
9 reacties