Neeritter – (Foto’s/video) Dinsdagavond heeft omstreeks 19.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden in Neeritter.

Op de Driessensstraat waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Door de klap werd de auto, die van achteren werd aangereden, tegen de omheining van een voortuin geduwd. Door de kracht viel de omheining om. De straat lag bezaaid met brokstukken en glasscherven.

De inzittenden wisten op eigen kracht het voertuig te verlaten. Een persoon werd in de ambulance behandeld. Volgens buurtbewoners had het maar weinig gescheeld of er waren ook twee fietsers betrokken geraakt bij het ongeval. Het ongeval gebeurde met hoge snelheid.

De twee voertuigen raakten beschadigd en zijn afgesleept door een berger. De politie ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/Dp2LjAkWixA

2 REACTIES

  1. Als je in zo een wijk met hoge snelheid een ongeval teweeg brengt…breng je door asociaal verkeersgedrag andere weggebruikers in gevaar….Tip voor OM :.deze persoon moet vervolgd ….rijbewijs voor jaren kwijt, celstraf en een flinke boete..!!

Comments are closed.