Pleinfeest met Guarantee in Stramproy

Vrijdag 16 augustus kunnen de voetjes weer van de vloer in Stramproy. Dan staat het kerkplein van Stramproy in het teken van het ‘Pleinfeest’.

De organisatie van het zomerse pleinfeest ligt dit jaar in handen van Bistro Koos. De band Guarantee zal dan het podium betreden en zoals de naam als aangeeft staat het garant voor een feest!

Voor wie Guarantee nog niet kent

Guarantee bestaat al sinds 1992. De bezetting is in de loop van de jaren iets veranderd, maar sinds lange tijd bestaat Guarantee uit de volgende muzikanten: Leon Smolenaars (zang), Dennis Verheul (gitaar), Thijs Verheul (toetsen), Frank Nies (basgitaar) en Jaap Verkennis (drums). Sinds juni 2017 brengt Sanne Heuijerjans met haar verbluffende zangkwaliteit een extra dimensie aan het geheel.

Het repertoire bestaat altijd uit bekende covers in allerlei stijlen waar het Guarantee-sausje overheen gegooid wordt, soms aangevuld met Nederlandstalig eigen werk.

Enkele hoogtepunten uit het bestaan van Guarantee zijn de voorprogramma’s van Pater Moeskroen, Rowwen Heze en De Dijk, verschillende optredens in De Heeren van Aemstel, de Frank Boeijen-Tribute, Jazz in Bloemendaal, Percussie festival samen met ‘The New Cool Collective’ en de jaarlijkse optredens op de Braderie bij ’t Swaentje in Weert.

Hoe laat?

Het pleinfeest op 16 augustus in Stramproy is gratis toegankelijk en begint om 20.00 uur.