Extra politieonderzoek dodelijk ongeval

Nederweert – De politie gaat een aanvullend onderzoek instellen naar aanleiding van een dodelijk ongeval op zondag 23 juni op de Brugstraat in Nederweert. Bij dat ongeval kwam een 18-jarige vrouw uit Ell om het leven.

In de nacht van woensdag 14 augustus op donderdag 15 augustus vindt er een extra onderzoek ter plekke plaats door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie, in samenwerking met Openbaar Ministerie, gemeente Nederweert en Provincie. Hiervoor wordt de Brugstraat ter hoogte van het kruispunt Aan Vijftien / Brugstraat / Rochusstraat tussen 23.00 uur en 04.00 uur afgesloten voor het verkeer. Door de Provincie wordt een omleidingsroute ingesteld.

Bewoners kunnen tijdens dat tijdstip niet in de afgesloten zone rondom het kruispunt parkeren. Hiervoor worden borden geplaatst, zodat ze de auto elders kunnen neerzetten.