(Foto’s) Op 19 augustus zijn de kinderen van de scholen van Stichting Eduquaat en Kinderopvang Humankind kleurrijk gestart. Het thema van de Stichting voor de komende jaren “Kleur je toekomst” werd letterlijk vorm gegeven door stoep teken- en kleuractiviteiten.

Alle kinderen ontvingen tevens een stoepkrijtpakketje op de eerste schooldag om thuis verder te kleuren. Dit als symbool van samenwerking tussen ouders en scholen. Samen kleuren we aan de toekomst van onze kinderen. Kinderen van nu zijn immers de vormgevers van de toekomst.

Kleur je toekomst

Ik droomde vannacht van wel 1000 kleuren
Dansend op een groot vel wit papier
Toen ik wakker werd ben ik meteen gaan speuren
Maar de kleuren waren niet hier
Uiteindelijk heb ik het hele palet gevonden
In ieder kind schuilt de mooiste kleurenpracht
Puur, intens en ongeschonden
Precies zoals ik gedroomd heb vannacht.

Bekijk een sfeerimpressie van de kleurenactie bij Markeent.