Concert Tango Y Canciones

Foto via: facebook.com/TangoYCanciones

In het weekend van 5 en 6 oktober vindt in de St. Teuniskapel het gratis concert van Tango Y Canciones plaats genaamd ‘Méli-Mélo’.

Verliefdheid, vriendschap en levensvreugde maar ook liefdesverdriet of mooie herinneringen. Een méli-mélo (mengelmoes) aan menselijke ervaringen en gevoelens die van alle tijden en alle landen zijn en tot prachtige liedteksten en muziek hebben geleid.

Van Buenos Aires tot Parijs, van Portugal tot Italië, over alle taalgrenzen heen is muziek in staat om mensen te raken en met elkaar te verbinden. Tango y Canciones stelde rond deze thema’s, die voor eenieder herkenbaar zijn, een nieuw, afwisselend en sfeervol programma samen met canciones, chansons en tango’s.

Locatie: St. Teuniskapel, Altweerterkapelstraat 6 Weert.
Zaterdag 5 oktober 2019, 20:00 uur
Zondag 6 oktober 2019, 14:00 uur

Entree gratis.

Meer info op www.facebook.com/TangoYCanciones.