Het stroopwafelijs presteert ‘perfetto’

Algemeen Human interest Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Afgelopen week zijn de SVH Meesterijsbereiders naar het prestigieuze ‘Sherbeth Festival’ in Catania, Sicilië afgereisd.

Meesterijsbereider Marcel Janssen van IJssalon Florence in Nederweert maakte deel uit van deze groep die Nederland vertegenwoordigde. Wel vijftig ijsbereiders van over de hele wereld kwamen naar het park Villa Bellini in Catania om tijdens het Sherbeth Festival hun beste ijscreaties en culinaire kunstwerken te laten proeven.

De meesterijsbereiders hebben ruim honderd bakken ijs gedraaid om alle bezoekers, 30.000 stuks van dit heerlijke stroopwafelijs te laten proeven. Ze hebben het meeste ijs weg geschept van het hele festival maar helaas net niet gewonnen, maar wel een eervolle vermelding verdiend voor de meest professionele groep.

“Het was een fantastische week met de collega’s. Zoals gezegd wordt ijs schept een band”.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie