Stichting Huurdersbelangen verhuist

Plaats een reactie

De Stichting Huurdersbelangen Midden-Limburg opent op 22 april a.s. haar nieuwe kantoorpand aan de Langpoort 7a in Weert. De officiële opening en open dag is op 3 mei aanstaande vanaf 13.00 – 16.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom.

De stichting Huurdersbelangen Midden-Limburg ondersteunt bewoners die in hun wijk of complex de leefbaarheid willen verbeteren. Wonen Limburg, vestiging Weert, is een belangrijke gesprekspartner en is volgens de woningwet 2015 verplicht de SHML te informeren over hun beleidsvoornemens. De SHML heeft inspraak als het gaat om huurprijsbeleid, renovatie, nieuwbouwprojecten, koop c.q. sloop, servicepakketten en huurdersinspraak etc.

De Stichting Huurdersbelangen Midden-Limburg (SHML) is een vrijwilligersorganisatie die de belangen behartigt van huurders. SHML helpt huurders die er niet uitkomen met hun verhuurder en geeft ondersteuning aan bewonerscommissies.

Met het nieuwe kantoor kan de SHML huurders en bewonerscommissies beter van dienst zijn en inzetten op service en kwaliteit. “Samen werken aan een betere woonomgeving”. Dat zegt het eigenlijk precies.”

Informatie

Locatie: Langpoort 7a, 6001 CL Weert
Open dag 3 mei a.s. vanaf 13.00 t/m 16.00 uur
Kantoor SHML gesloten vanaf 15 april t/m 21 april.

Vanaf 23 april dagelijks geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 12.00 uur.
Tweede paasdag 21 april gesloten.

Website https://www.shmlweert.nl/
Telefoonnummer 0495-543858 en 0495-223119.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie