Irish Folk Night in Tungelroy

Algemeen Dorpen Tungelroy Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Na een geslaagde eerste editie in 2017 organiseert Fanfare Sint Jan uit Tungelroy in september voor de tweede keer een Irish Folk Night.

Op vrijdag 20 september en zaterdag 21 september zal Café-zaal Kimpeveld te Tungelroy worden omgetoverd tot een heuse Ierse kroeg. De muziek tijdens deze avonden zal verzorgd worden door Fanfare Sint Jan uit Tungelroy en de band Riverflow. Natuurlijk zal ook het Guiness bier niet ontbreken. Het belooft een waar spektakel te worden.

Ierland heeft een zeer sterke traditie van muziek die zich afspeelt in pubs. De traditionele Ierse muziek is een ervaring voor iedereen, de vrolijke tempo’s dwingen je om te dansen, in je handen te klappen en mee te doen. Dit is precies waar het tijdens deze avonden om draait, meedoen en plezier hebben.

De hele avond zal er Ierse muziek klinken, afwisselend door Fanfare St. Jan en de band Riverflow. De after-party zal geheel verzorgd worden door de band Riverflow. Opzwepende meezingers zoals “I am in to folk” zullen zeker niet ontbreken! De avond vindt plaats in een pubsetting. Dit houdt in dat er maar een zeer beperkt aantal zitplaatsen is.

Aanvang van beide avonden is om 20:00 uur in Café-Zaal Kimpeveld (Barbaraplein 2) te Tungelroy.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor €10,= op de volgende locaties:
– Café-Zaal Kimpeveld, Barbaraplein 2 Tungelroy
– Cigo van Bun, Muntpassage 23 Weert
– Benelux, Julianastraat 8 Stramproy.

Op beide avonden zelf zijn de kaarten aan de kassa te verkrijgen voor €12,50.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie