30 nieuwe banen bij Nyrstar

Budel-Dorplein – Op het terrein in Budel-Dorplein bouwt Nyrstar een gloednieuw hoofdkantoor, waar de komende weken meer dan 60 extra mensen aan de slag gaan. De internationale metaalonderneming is nog op zoek naar minstens 30 nieuwe collega’s voor het nieuwe kantoor dat dit najaar opent.

CEO Daniel Vanin: “Er breekt een mooie nieuwe tijd aan voor Nyrstar sinds Trafigura meerderheidsaandeelhouder werd. Het nieuwe hoofdkantoor zal een belangrijke spil worden binnen ons netwerk van smelters en mijnen. Ik ben erg enthousiast als ik alles zo zie samenkomen. De keuze voor de site Budel was ook snel gemaakt: Nederland biedt goed opgeleide mensen en we wilden ons hoofdkantoor dichtbij onze Europese operaties hebben. Ook de faciliteiten voor de extra kantoormedewerkers waren al aanwezig.”

Nyrstar startte de verhuizing van zijn hoofdkantoor van Zurich (Zwitserland) naar Budel op 1 september 2019. Nyrstar Budel is de enige zinsmelter in Nederland, en behoort tot een van de grootste zinksmelters in de wereld. De onderneming staat gekend voor de uitvoerige opleidingen die ze er geven aan hun mensen, de familiale cultuur en de degelijke verloning. Meer informatie: www.nyrstar.com.