Open dag brandweer Grathem in beeld

Plaats een reactie

Grathem/Kelpen-Oler – (Foto’s/video) De brandweer van Grathem in Kelpen-Oler organiseerde zondag een open dag. Tijdens deze open dag werd ook de nieuwe tankautospuit (TS) onthuld.

Naast de onthulling van het nieuwe brandweervoertuig was er veel te zien en te beleven op het kazerneterrein en het naastgelegen grasveld. Bezoekers konden zelf ervaren hoe het is om brandjes te blussen en hoe je met hydraulisch gereedschap om kan gaan.

Ook was er aandacht voor brandveilig leven en afvaldumpingen. De politie en ambulancedienst waren ook aanwezig om bezoekers te informeren over hun werkzaamheden. Daarnaast werden er diverse demonstraties gegeven waarbij de nieuwe brandweerwagen in actie kon komen. De brandweerlieden kregen ondersteuning van de jeugdbrandweer.

Brandweer zoekt helpende handen

De brandweer van Grathem is op zoek naar versterking. Zie jij een brandweerman of vrouw in jezelf? Woon in je de buurt van de brandweerpost aan de Grathemerweg (of ga je er wonen)? Neem dan contact op met de brandweer Grathem. Dat kan via https://www.facebook.com/brandweergrathem/.

Video via Youtube

https://youtu.be/piVdkt1-RFU

[nggallery id=’8384′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie