Politie arresteert man in woning

(Foto’s/video) De politie heeft woensdagmiddag een aanhouding verricht in de Van Halenstraat in Weert. Bij de aanhouding werd een zogeheten ondersteuningsgroep ingezet.

Een woordvoerster van de politie meldt dat er meerdere malen was gepoogd om in contact te komen met de verdachte. Omdat de man geen gehoor gaf besloot de politie over te gaan tot een aanhouding in de woning. Omdat het een verdachte met een verhoogde gevaarzetting betrof werd er een aanhoudingseenheid / ondersteuninggroep ingezet. Middels het forceren van de voordeur traden de agenten binnen en konden ze de man aanhouden.

Waarom de man is aangehouden kan de politie in het kader van het onderzoek niet zeggen. Bij de aanhouding is ook een ‘liaison officer’ aanwezig geweest. Een Nederlandse liaison officer werkt namens de buitenlandse politie.

Video via Youtube

https://youtu.be/6o_11Q3HhnI