(Foto’s/video) De politie heeft woensdagmiddag een aanhouding verricht in de Van Halenstraat in Weert. Bij de aanhouding werd een zogeheten ondersteuningsgroep ingezet.

Een woordvoerster van de politie meldt dat er meerdere malen was gepoogd om in contact te komen met de verdachte. Omdat de man geen gehoor gaf besloot de politie over te gaan tot een aanhouding in de woning. Omdat het een verdachte met een verhoogde gevaarzetting betrof werd er een aanhoudingseenheid / ondersteuninggroep ingezet. Middels het forceren van de voordeur traden de agenten binnen en konden ze de man aanhouden.

Waarom de man is aangehouden kan de politie in het kader van het onderzoek niet zeggen. Bij de aanhouding is ook een ‘liaison officer’ aanwezig geweest. Een Nederlandse liaison officer werkt namens de buitenlandse politie.

Video via Youtube

https://youtu.be/6o_11Q3HhnI

2 REACTIES

  1. Dit was te gek voor worden het op treden van de politie. Deze ex militair moet hulp krijgen voor zijn traumatische verleden in het leger. Maar daar is men weer te laks voor. Veel mensen die stonden te kijken vonden dit verschrikkelijk en vooral dat optreden van het arrestatieteam. Hoop dat deze man nu eens de juiste hulp gaat krijgen zo dat hij zijn trauma kan verwerken.

  2. Wat een vertoning weer een trauma er bij voor deze man niet even kijken maar met de botte bijl er in de gevolgen jammer dan foutje

Comments are closed.