Verdiepend onderzoek hondenleed

Maarheeze – De dierenpolitie van het basisteam Dommelstroom, waar Cranendonck onder valt, is net als de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming een onderzoek gestart naar het aantreffen van honden die onder erbarmelijke omstandigheden werden gehouden bij een boerderij aan de Panweg te Maarheeze.

In vele reacties op social media heeft de politie vernomen dat er meerdere mensen honden / puppy’s hebben gekocht via de Panweg te Maarheeze waarvan later bleek dat ze (ernstige) gezondheidsklachten hadden. Om het beeld rondom deze zaak helder en compleet te krijgen heeft de dierenpolitie jouw hulp nodig.

De dierenpolitie van het basisteam Dommelstroom wil dan ook graag in contact komen met de mensen die een hond hebben gekocht bij of via de Panweg in Maarheeze. Je kunt je melden via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2019201868. De dierenpolitie neemt dan contact met je op.

Heb je informatie dat je liever anoniem deelt dat kan ook. Bel dan met 0800-7000 of online via meldmisdaadanoniem.nl. Twijfel niet en help de dierenpolitie om deze zaak op te lossen.