Maarheeze – De dierenpolitie van het basisteam Dommelstroom, waar Cranendonck onder valt, is net als de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming een onderzoek gestart naar het aantreffen van honden die onder erbarmelijke omstandigheden werden gehouden bij een boerderij aan de Panweg te Maarheeze.

In vele reacties op social media heeft de politie vernomen dat er meerdere mensen honden / puppy’s hebben gekocht via de Panweg te Maarheeze waarvan later bleek dat ze (ernstige) gezondheidsklachten hadden. Om het beeld rondom deze zaak helder en compleet te krijgen heeft de dierenpolitie jouw hulp nodig.

De dierenpolitie van het basisteam Dommelstroom wil dan ook graag in contact komen met de mensen die een hond hebben gekocht bij of via de Panweg in Maarheeze. Je kunt je melden via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2019201868. De dierenpolitie neemt dan contact met je op.

Heb je informatie dat je liever anoniem deelt dat kan ook. Bel dan met 0800-7000 of online via meldmisdaadanoniem.nl. Twijfel niet en help de dierenpolitie om deze zaak op te lossen.

1 REACTIE

  1. Vooral op zulke plekken blijven kopen….

    Zoek verdorie naam en adres eens op en vraag of je het nest mag zien.

    Toevallig zelf pas een pup gekocht en dan loop ik mee en kijk waar de fokker ze vandaan haalt. En of het meerdere hokken zijn en of het schoon is. Mag dat niet. Alarm bellen.
    We kunnen boos zijn op zulke fokkers. Maar zonder afnemers is het snel over.

Comments are closed.