Politie zoekt getuigen autobranden

Afgelopen weekend vonden er in Weert twee autobranden plaats. De politie is nog altijd bezig met het onderzoek en heeft vandaag via een Burgernet-mailing getuigen opgeroepen om informatie te delen.

De eerste autobrand vond plaats op de Sutjensstraat. De politie zoekt getuigen die mogelijk in het tijdsbestek van zaterdag 31 augustus 23.30 – 0.00 uur iets verdachts hebben waargenomen in de omgeving van de Sutjensstraat. Voor de autobrand aan de Maaseikerweg zoekt de politie naar getuigen die iets verdachts hebben gezien op 1 september tussen 0.00 – 0.30 uur in de omgeving van de Maaseikerweg / Ringbaan-Zuid.

Via Burgernet wordt gevraagd of iemand het volgende heeft waargenomen:
• Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
• Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
• Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
• Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als jou iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met de autobranden, neem dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Bel je voor de Sutjensstraat, vermeld dan zaaknummer: 2019137799 en voor de Maaseikerweg is dat nummer: 2019137863.