Zaterdag 21 september vond de tweede informatiebijeenkomst plaats bij Antje van de Statie voor de verkoop van woningen uit de deelfase “De Groenland”, onderdeel van nieuwbouwproject “Park Zuytwillemasvaert” in Weert.

Nieuwe koopoplossing populair

Op 6 juli vond de eerste bijeenkomst plaats en trok veel bezoekers. Ook deze keer werd er naast informatie omtrent de woningen ook een presentatie gegeven over de mogelijkheden van Duokoop. In deze nieuwe koopoplossing blijken veel bezoekers geïnteresseerd te zijn. Duokoop is een nieuwe manier om je huis te kopen. In het kort: jij koopt het huis (met een hypotheek) en De Nationale Grondbank koopt de grond. Daardoor passen er meer woningen binnen je budget, en zijn je maandlasten vaak lager.

Extra mogelijkheden om te kopen

De krapte op de huizenmarkt maakt het voor sommige groepen lastig om een gewenste woning te vinden en te financieren. Vooral voor starters is het niet makkelijk. Middels Duokoop is je droomwoning wellicht tóch binnen handbereik. “Tijdens een oriëntatiegesprek beoordelen we te allen tijde wat de best passende financieringsconstructie is. Wat is er mogelijk en wat past het beste bij jouw persoonlijke situatie? Deze vragen staan centraal. Sinds de komst van Duokoop hebben we meer mensen blij kunnen maken met een passende financiering.” aldus Stephanie Vrijenhoek van HypothekersUnie in Weert.

Van de 12 woningen die initieel werden aangeboden zijn er nog 8 woningen beschikbaar. De woningen van dit specifieke project worden aangeboden door NVM Nieuwbouwspecialist Saelmans Makelaardij. Bij interesse of meer informatie omtrent de beschikbare woningen kan er contact opgenomen worden met Saelmans Makelaardij.

Voor meer informatie

www.duokoop.nl
www.saelmans.nl
www.hypothekersunie.nl