Vlucht deelnemer Klimroostreffen

Algemeen Cranendonck Human interest Regio Reageer 1 min. leestijd

Budel – Afgelopen zondag vond de rondvlucht plaats met Frans Toeter (Frans staat voor de voorruit van het vliegtuig). Deze rondvlucht werd hem aangeboden op het Klimroostreffen van MTC de Cityriders omdat hij de oudste deelnemer was.

Frans die binnenkort de leeftijd van 80 aantikt vond het allemaal erg spannend en vertelde totaal niet bang te zijn geweest. Ook had hij zijn woonplaats Leende vanuit de lucht gezien. Een aantal medebewoners, begeleiders en Cityriders kwamen hem uitzwaaien.

Met dank aan de familie Fransen van Kempen Airport die deze rondvlucht mogelijk hebben gemaakt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie