Afscheidsreceptie Henk Jabben

Algemeen Human interest Weert 4 reacties 1 min. leestijd

Officieel nam hij op 1 augustus jl. al afscheid van MeerderWeert. Henk Jabben vond dat het na 44 jaar in het onderwijs tijd was ‘om even stil te staan … en dat is een hele vooruitgang!’, zo luidt de tekst op de uitnodigingskaart voor zijn afscheidsreceptie.

De laatste tien jaar van zijn carrière was hij lid van de Raad van Bestuur van MeerderWeert. Sinds januari 2019 is Patrick Limpens voorzitter van de Raad van Bestuur. Tot aan zijn afscheid heeft Henk hem begeleid bij zijn intrede in de dynamische MeerderWeert-wereld.

Op vrijdag 6 september a.s. is er van 17.00 – 19.00 uur in zaal Don Bosco aan de Boshoverweg 60 in Weert een receptie bij gelegenheid van het afscheid van Henk. Op die plek, dichtbij waar de ODAschool ooit stond en Henk samen met zijn team veel kinderen heeft leren rekenen en schrijven en nog veel meer, zullen ongetwijfeld vele herinneringen en anekdotes de revue passeren.

Oud-leerlingen, ouders en andere betrokkenen zijn van harte welkom om Henk de hand te schudden en terug te blikken op zoveel onderwijsjaren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties