Teams Boels Ladies Tour gepresenteerd

(Foto’s) Morgen gaat de Boels Ladies Tour van start. De wereldtop van vrouwenwielrennen kwam maandagavond, voorgaand aan rittenkoers, naar het Munttheater in Weert om zich te presenteren. Burgemeester Heijmans was aanwezig om de topsporters een warm welkom te heten.

Woensdag 4 september is het mooie moment voor onze regio: de Boels Ladies Tour in Weert en Stramproy! De wielrensters starten om 13.00 uur in Stramproy. Na een etappe van zo’n 130 km rijdt het peloton nog drie rondes door het centrum van Weert. Daarna finishen zij omstreeks 16.00 uur op de Wilhelminasingel. Zowel in Stramproy als in Weert zijn allerlei andere activiteiten, die vooral gericht zijn op kinderen en hun ouders. Wielerfanaat of niet, dit wil je meemaken.

De meerdaagse Boels Ladies Tour duurt van dinsdag 3 tot en met zondag 8 september. De woensdagetappe wordt gereden in de gemeente Weert. Tessa Geelen, wethouder van sport, is blij dat Weert weer het decor is voor de wielerwedstrijd. “Zo mooi dat iedereen weer samenkomt voor dit sportspektakel! Juist de combinatie van sport en entertainment én de combinatie van topsporters, recreatieve sporters en kinderen maakt dat dit evenement voor iedereen is. Ik kijk ernaar uit om het startschot te geven en om, samen met alle toeschouwers, de rensters aan te moedigen!”

Alle (verkeers)informatie over de Boels Ladies Tour kun je vinden op: https://www.weert.nl/boelsladiestour.
[nggallery id=’8340′]