Inschrijvingen Global Tour d’Oospel geopend

Algemeen Nederweert Reageer 3 min. leestijd
Archieffoto

Ospel – Ben jij klaar voor een sportieve uitdaging deze zomer? Schrijf je dan als fietser of hardloper in voor de Global Tour d’Oospel via www.tourdoospel.nl/inschrijven

Hardlopen

Holland OTO 

Net als tijdens de editie van 2022 is er tijdens de Global Tour d’Oospel van 2023 ook een wedstrijdonderdeel voor de (recreatieve) hardlopers: de Run – Holland OTO. Bij deze run worden alle tijden met een chip opgenomen en kan iedereen zijn of haar PR op de 4 of 10 kilometer aanscherpen. Schrijf je je met drie personen in, dan kun je ook meestrijden in het teamklassement waarbij jullie drie tijden worden opgeteld.  

Fietsen

Peuterrace – Liev

Net als in 2022 wordt er ook dit jaar een korte fietswedstrijd voor de allerjongste deelnemers (tot en met 4 jaar) georganiseerd. Helemaal alleen op je nieuwste fiets, met zijwieltjes of met hulp van je ouders – alles is mogelijk in deze wedstrijd voor de kleinste sportievelingen. Het is een korte race vanaf Café De Prins tot aan de echte finish op het Aerthijsplein. 

Ready2Race Dikke Bandenrace – Mike Verberne glas- en montagewerk 

De vroegere ‘Dikke Bandenrace’ is de race voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, waaraan zij op hun eigen fiets mee kunnen doen. Alle kinderen krijgen hierbij een helm van de organisatie. Er wordt gereden in vier leeftijdscategorieën, en uiteraard krijgt iedereen een prijs.

Open Doospels Kampioenschap Ploegentijdrit – Bertels BV

Het Open Doospels Kampioenschap is een race voor recreatieve fietsers. De ploegentijdrit gaat over zes kilometer en wordt gereden in teams van drie personen.  

Open Doospels Kampioenschap Knockout – AKRH Administratiekantoor BV

In het ODK Knock-out toernooi strijden teams van drie fietsers tegen elkaar in knock-out heats. Na een race van twee rondes gaat het team van de renner die als eerste de finish passeert door naar de volgende ronde. Een spectaculair onderdeel dus, dat erg veilig blijft voor de recreanten doordat er nooit veel renners tegelijkertijd op het parcours zitten. 

Meer informatie

De Global Tour d’Oospel vindt dit jaar plaats op 19 augustus 2023. Het evenement staat al jaren bekend vanwege de goede sfeer op en rondom het parcours. Wanneer je meedoet, ben je dus verzekerd van flink wat aanmoedigingen vanaf de kant. En zoals ieder jaar wordt het sportieve gedeelte van de dag afgesloten met een feestavond – dit keer in de buitenlucht.

Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar www.tourdoospel.nl/inschrijven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie